Adatvédelmi irányelvek

Az Ön által megadott személyes adatokat kezeli:

Forró Dzsenifer
Székhely: 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12.
Adószám: 57136642-1-33

– a továbbiakban: Adatkezelő.

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen adatkezelési tájékoztatónkat (a továbbiakban: Tájékoztató), melyben személyes adatai kezelését érintő gyakorlatunkat ismertetjük az Általános Adatvédelmi Rendelet (a GDPR, azaz az Európai Parlament és Tanács 2016/679. rendelete) szerint. Ez a Tájékoztató az Adatkezelő szolgáltatásait fogyasztóként igénybe vevő személyekre (Ön) vonatkozik. Bemutatja, hogy az Adatkezelő hogyan gyűjti, használja fel és osztja meg bizonyos esetekben harmadik felekkel az Ön személyes adatait, továbbá információval szolgál az Ön adatkezeléssel összefüggő „érintetti” jogairól.

 

Az Adatkezelő elkötelezett e honlapot felkereső egyének személyes adatainak és magánéletének védelme iránt. Jelen tájékoztató és nyilatkozat mindenekelőtt az ügyfelek és hírlevél-feliratkozók személyes adatainak interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, mindazonáltal ide tartoznak az oldal látogatói is. Összefoglaljuk, hogy a tulajdonos milyen Önre vonatkozó adatokat hogyan gyűjthet és használhat fel, illetve milyen módon használhatják fel. Az adatok illetéktelen személyek részére nem kerülnek átadásra és ezen tájékoztatóban meghatározott formában kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, mely az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik.

A tájékoztató fontos információt nyújt Önnek személyes adatai védelméről és ehhez fűződő jogairól. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, jogában áll a honlap használatát felfüggeszteni és személyes adat megadása nélkül a böngészést befejezni.

 

ADATKEZELŐ FELELŐSSÉGE ÉS ELÉRHETŐSÉGE

 

1.1 Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Jelen Tájékoztatóban ismertetett adatkezelések tekintetében Forró Dzsenifer az adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő).

Adatvédelmi eljárásainkat érintő észrevétel, kérdés vagy panasz esetén az alábbi elérhetőségeken vagyunk elérhetőek: Forró Dzsenifer, 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12. vagy írjon a dzseni@toleransdietetikus.hu e-mail címre.

 

Adatkezelő Felelősségi körök

Forró Dzsenifer

2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12.

Összes tevékenység

 

Választásának megfelelően Ön személyes adatai megadása nélkül is jogosult hozzáférni weboldalainkhoz, viszont a böngészéshez elengedhetetlen a süti – cookie szabályzat elfogadása, hírlevél-feliratkozás esetén pedig az adatvédelmi tájékoztató és nyilatkozat jóváhagyása. Személyes adat az összes információ, amely közvetett vagy közvetlen módon, azonosító szám szerint vagy az ehhez tartozó adatok alapján azonosítható természetes személyre vonatkozik. Abban az esetben, hogyha az oldal Tulajdonosa az Ön személyes adatait gyűjti, az adatgyűjtés átlátható és bizalmas adatkezeléssel történik.

Az Ön személyes adatai olyan információk, melyek segítségével az Ön személye beazonosítható, például: vezetéknév, utónév, állampolgárság, telefonszám, postacím, e-mail cím. Az Ön személyes adatait önkéntesen megadott módon, a tulajdonos az oldalon történő böngészéskor gyűjti, megjelölve minden esetben a cél eléréséhez szükségszerűen megadandó adatokat. Ha nem kívánja megadni ezen adatokat, akkor nem férhet hozzá a honlap egyes funkcióihoz, szolgáltatásaihoz. Az opcionálisan megadandó adatok gyűjtése a felhasználói igények megismerését, a honlap és szolgáltatások fejlesztését szolgálja.

A Tulajdonos minden intézkedést megtesz, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosak, naprakészek legyenek.

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:

  • Vezetéknév, keresztnév, cégnév és kapcsolattartó neve (cég esetén)
  • Székhely címe (cég esetén), lakcím, levelezési cím
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Rendszer információk

 

Adatkezelés időtartama

 

  • Direkt marketing célú hozzájárulások tekintetében a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig
  • Vásárlások adatai tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése alapján 8 év

 

Adattovábbítás feltételei

 

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat – a szükséges mértékben – továbbíthatja a következő területeken tevékenykedő, általa kijelölt személyek, valamint társaságok részére:

  • Adatfeldolgozás
  • Jogi képviselet
  • Jogviták kezelésére jogszabály alapján jogosult szervek
  • Könyvelés
  • Követeléskezelés
  • Marketing
  • Számlázás

 

Adatfeldolgozást végző vagy adatkezelést érintő cégek, személyek

 

A tulajdonos, Forró Dzsenifer végzi az adatok kezelését. A tulajdonoson kívül más cégek is részt vesznek a szerződéses ügyfelek adatainak kezelésében, tárolásában.

 

Mely cégek kapcsolódnak az adatkezeléshez?

 

A Tulajdonos tevékenysége során az adatkezelésben érintett cégek:

  • Könyvelő: DI-Kont Könyvelő Kft: 2038 Sóskút, Arany János utca 9.
  • Tárhely szolgáltató: Tárhelypark Kft., Székhelye: 1122 Budapest, Gaál József út 24., Adószáma: 23289903-2-43, Cégjegyzékszáma: 01-09-322570 – adatvédelmi nyilatkozat
  • Google Inc.: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, online dokumentum kezelés, továbbá a hozzátartozó szolgáltatások: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Blogger, Chrome böngésző támogatása – Google adatvédelme és adatvédelmi elvei.
  • Facebook Ireland Ltd.: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, a Facebook, Instagram, Messenger és Facebook által kínált egyéb termékek, funkciók támogatása – adatkezelési szabályzat és adatvédelmi tisztviselő elérhetősége.
  • The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp: Attn. Privacy Officer, privacy@mailchimp.com 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA adatvédelem

 

Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés

 

Amennyiben nem szeretné személyes adatai kereskedelmi ajánlatok közlésére történő felhasználását, joga van mindezt indoklás nélkül megtiltani. Törlési kérelmét írásban szükséges megküldenie az Adatkezelő részére, e-mailben vagy postai levél formájában, az Impresszumban megjelölt elérhetőségekre.

 

Kiskorúak és korlátozottan cselekvőképes személyes adatainak védelme

 

Forró Dzsenifer internetes weboldala, valamint megjelenéseinek tartalma többnyire nem 13 év alatti kiskorúak részére szól. Nem kezelünk és nem gyűjtünk 13 év alatti gyermekekről személyes adatokat igazolható szülői vagy gondviselői hozzájárulás nélkül. Szülei vagy gondviselői kérhetik a gyermekre vonatkozó adatok kiadását, törlését. Ha az Adatkezelő számára az adatkezelés, adatfeldolgozás folyamán válik nyilvánvalóvá az életkor, abban az esetben a szülői hozzájárulás beszerzése céljából az adatok felhasználhatók.

 

Törvényes képviselő hozzájárulása szükséges cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához, kivéve a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt célzó és különösebb megfontolást nem igénylő szolgáltatásrészeket.

 

Cookie-k (sütik) kezelése

 

A Szolgáltató, illetve a megjelölt külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a Felhasználó aktuális látogatásai során elmentett adatait a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t helyez el. A cookie (süti) a látogató szokásainak rögzítésére alkalmas. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a Felhasználó saját böngészőjében

  1. a) hogyan tudja letiltani a cookie-kat,
  2. b) hogyan fogadhat el új cookie-kat,
  3. c) hogyan adhat utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
  4. d) hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Amennyiben a Felhasználó nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

 

A Szolgáltató a következő cookie-t használja:

  1. a) Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Felhasználó látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.
  2. b) Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Felhasználó az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.
  3. c) Biztonsági cookie.

A Honlap a következő olyan szolgáltatások kódjait használja, melyek cookie-kat helyez(het)nek el a látogató eszközén:

A „cookie”-kra vonatkozó irányelv

A „cookie” (süti) olyan biztonságos szövegfájl, amelyet a számítógépére vagy a mobil eszközére ment el egy weboldal, amelyre Ön ellátogat. A fájlt az oldal az Ön jelenlétének és műveleteinek azonosítására használja azzal a céllal, hogy látogatását automatikusan testre szabhassa az igényeinek megfelelően. A sütik „passzívak”, azaz nem férnek hozzá a felhasználó merevlemezének adataihoz.

 

Mire jó a „cookie”?

Ezek a fájlok lehetővé teszik a felhasználó internetezésre használt eszközének felismerését, és ezáltal releváns, a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. A sütik a felhasználó számára egyszerűbb böngészést biztosítanak, hogy a weboldal a felhasználó számára minél kényelmesebb szolgáltatásokat nyújtson. Ezek közé tartoznak az online adatbiztonsággal kapcsolatos igények vagy bizonyos – anonim – statisztikák elkészítéséhez is használhatóak, melyek értékes információkkal szolgálnak a felhasználók oldalhasználati szokásaival kapcsolatosan. A kapott statisztikai eredményeket felhasználva lehet az oldal szerkezetét és tartalmát az igényeknek megfelelően alakítani, mindezt a felhasználók anonimitásának megőrzése mellett.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

A működéshez szigorúan szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek, és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Referer cookiek: Azt rögzítik, hogy a látogató milyen külső oldalról érkezett az oldalra. Élettartamuk a böngésző bezárásáig tart.

 

Tartalmaz a cookie személyes adatokat?

A legtöbb süti működéséhez semmilyen személyes jellegű adat nem szükséges. Ennek megfelelően az esetek többségében a cookie nem azonosítja az adott felhasználót. A cookie használata során összegyűjtött személyes adatok kizárólag olyan célból használhatók fel, hogy bizonyos funkciók használatát megkönnyítsék a felhasználó számára. Ezek az adatok olyan módon vannak tárolva, hogy azokhoz jogosulatlan személyek nem férhetnek hozzá.

 

Miért fontos a cookie az interneten?

A cookie az internet hatékony működésének központi elemét képezik, mivel hozzásegítik a felhasználót a kényelmes böngészéshez, az általuk megismert igények és érdeklődési körök segítségével. A sütik korlátozása, vagy tiltása ellehetetleníti bizonyos weboldalak használatát. A cookie korlátozása, vagy tiltása nem jelenti azt, hogy az érintett felhasználó többé nem kap online reklámokat; csupán annyit ér el, hogy a megjelenő reklámok nem veszik figyelembe a böngészési szokásait, így nem igazodnak igényeihez.

 

Néhány példa a sütik használatára (melyekhez nem szükséges egy felhasználó azonosítása egy felhasználói felület segítségével):

Kitöltendő mezők (Név, Cím, Telefonszám, Email-cím) megjegyzése.

Internetes tartalmakra vonatkozó gyermekvédelmi szűrők megjegyzése (pl. family mode opciók, safe search funkciók).

Analitikai jellemzők mérése és optimalizálás. Egy weboldal forgalmának mérése, a letöltött tartalom vizsgálata, valamint annak meghatározása, hogy a felhasználó honnan érkezett a weboldalra (pl.: keresőn keresztül, közvetlenül, más weboldalról).

Biztonság és adatbiztonság

 A cookie-k nem vírusok! A cookie-k egyszerű szöveg típusú formátumot használnak, nem kódrészletekből állnak, így nem futtathatók automatikusan. Nem másolhatók és nem feleltethetők meg más hálózatokban az újra futtatáshoz. Mivel ezeket a funkciókat nem képesek ellátni, így nem tekinthetőek programoknak (ezáltal vírusoknak sem).

 

A cookie törlése

A weboldalak eléréséhez használt böngészők alapesetben engedélyezik a sütik elhelyezését az eszközre. Ezek a beállítások azonban megváltoztathatók, hogy a cookie-k automatikus kezelését a böngésző blokkolja, vagy minden esetben értesíti a felhasználót. A sütik kezelésére vonatkozó információk a böngésző beállításai között találhatóak. Fontos tudni, hogy a cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-managecookies#ie=ie-11

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-yourcomputer

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

 

Fogalmak

 

  • Adatfeldolgozó: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel
  • Adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, például: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás, megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés, egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel, összehangolás, összekapcsolás, korlátozás, törlés, megsemmisítés
  • Adattovábbítás: az Adatkezelő által kezelt személyes adatok harmadik személyek számára történő hozzáférhetővé tétele
  • Adatvédelmi incidens: a biztonság sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi
  • ÁSZF: a weboldalon közzétett, az Adatkezelő termék- és szolgáltatás-értékesítési szabályait rögzítő Általános Szerződési Feltételek
  • Azonosítható természetes személy: természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, valamely azonosító, például: név, azonosító szám, helymeghatározó adat, online azonosító, fizikai, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható
  • Címzett: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e
  • Érintett hozzájárulása: az érintett akaratának önkéntes, konkrét, megfelelő tájékoztatáson alapuló, egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez
  • Érintett: bármely információ alapján azonosított vagy azonosítható természetes személy
  • Felhasználók: az Adatkezelő által üzemeltetett, http://www.toleransdietetikus.hu weboldalon és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalak látogatói
  • Harmadik fél: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak
  • Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., telefon: 06-1 391-1400, fax: 06-1 391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: naih.hu)
  • Partner/Ügyfél: természetes személy, aki az Adatkezelővel nem weboldalon köt szerződést termék értékesítésére vagy szolgáltatás nyújtására
  • Regisztráció: a weboldal felhasználó személyes adatainak rögzítése, mellyel felhasználói fiókot hoz létre
  • Személyes adat: az érintettre vonatkozó bármely információ
  • Szolgáltatás: az Adatkezelő által Ügyfelei, Partnerei és Felhasználói részére a weboldalon vagy egyéb módon nyújtott, az ÁSZF-ben részletezett termékértékesítési és egyéb szolgáltatások
  • Weboldal: az Adatkezelő által üzemeltetett, és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalai

 

ÜZEMELTETŐ ADATAI

Név: Forró Dzsenifer EV

Székhely: 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12.

Adószám: 57136642-1-33

Weboldal: https://toleransdietetikus.hu/

E-mail: dzseni@toleransdietetikus.hu

Telefon: +36 70 3646353

Kapcsolattartó neve: Forró Dzsenifer

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

  1. Regisztráció, adatkezelés

1.1 A vásárláshoz nem szükséges regisztrálnod.

1.2 A webáruház használata során rendelkezésre bocsátott személyes adataidat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére nem adom át.

1.3 Adataid törlését, módosítását a rendszerből, bármikor írásban kérheted.

1.4 A “Toleráns dietetikus” weboldal szolgáltatásait bárki igénybe veheti, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

  1. A szolgáltatás kiválasztása, megrendelés elküldése

2.1. A vételár, mindig a kiválasztott szolgáltatás mellett feltüntetett összeg.

A weboldal tulajdonosa az árváltozás jogát fenntartja, ami minden esetben a weboldalon megjelenéssel egy időben lép életbe. Ha az árváltozás előtt adtad le rendelésed, az abban szereplő árakat nem befolyásolja.

2.2 A szolgáltatás kiválasztása után, előre utalással van lehetőséged fizetni.

2.3 A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a kifizetésig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható telefonon vagy elektronikus levélben. A szerződés a szolgáltatás megvásárlása során jön létre.

Elérhetőségek:

E-mail: dzseni@toleransdietetikus.hu

Telefon: +36 70 3646353

Kapcsolattartó: Forró Dzsenifer

  1. Megrendelés visszaigazolása

3.1. Megrendelését 72 órán belül, elektronikus úton visszaigazoljuk.

  1. Szállítási, fizetési lehetőségek

Hogyan fizethet?

4.1 Előre utalás:

A rendelt szolgáltatás árát a rendelés visszaigazolása után, a megadott bankszámlaszámra kell utalni.

Az utalás beérkezését követően felveszem veled a kapcsolatot.

  1. Elállás joga, módja, következményei

5.1 Amennyiben a megrendelt szolgáltatást mégsem kívánod igénybe venni, lehetőséged van lemondani. Ebben az esetben a szolgáltatás díjának teljes összege visszautalásra kerül, amennyiben a tanácsadás időpontja előtt legkésőbb 24 órával kerül lemondásra. Amennyiben 24 órán belül kerül lemondásra, a szolgáltatás díjának 50%-a kerül visszatérítésre. Ha nem jelzed a lemondást, abban az esetben a szolgáltatás díja nem kerül visszatérítésre.

Kizárólag csak arra a bankszámlaszámra történhet visszautalás, amely számláról a vételár beérkezett.

Elérhetőségek:

2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12.

dzseni@toleransdietetikus.hu

+36 70 3646353

ÜZEMELTETŐ ADATAI

Név: Forró Dzsenifer EV

Székhely: 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky utca 12.

Adószám: 57136642-1-33

Weboldal: https://toleransdietetikus.hu/

E-mail: dzseni@toleransdietetikus.hu

Telefon: +36 70 3646353

Kapcsolattartó neve: Forró Dzsenifer

 

Tárhelyszolgáltató:

Tárhelypark Kft.
Székhelye: 1122 Budapest, Gaál József út 24.
Adószáma: 23289903-2-43
Cégjegyzékszáma: 01-09-322570 
Adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatkezelési Tájékoztató és az ÁSZF letölthető innen: