Aktuális

naturaslow logó

Az alábbi helyeken is megtalálhatsz, illetve többet megtudhatsz rólam: Ebédszünet Podcast, ahol kollégámmal, Brjeska Mónikával minden héten érdekes témákat hozunk. FitRoom Életmód Stúdió és NaturaSlow, ahol akár  személyesen is találkozhatunk. Nézz bele az EchoTV “Tudakozó” című műsorába, ahol Vajda-Nagy Erikával a cöliákiáról, azaz a lisztérzékenységről beszélgetünk.

ebédszünet podcast

Hallgass bele az Ebédszünet Podcastba!

2019. nyarán egy kollégámmal, Brjeska Mónikával elindítottunk egy podcast-csatornát, ahol táplálkozással és a dietetikusi léttel kapcsolatban osztunk meg hasznos infókat. A célunk az, hogy hiteles és a mindennapokban is használható tudást adjunk át a hallgatóinknak, közelebb hozva a táplálkozástudományt az emberekhez. Ahogy a táplálkozás az egészséges életmód alapja, ugyanúgy fontos szerepe van a betegségek kezelésében és a gyógyulásban is – mi pedig minden szerdán új epizóddal jelentkezünk, hogy segítsünk eligazodni a témában.

Az összes részt meg tudod hallgatni itt: Anchor FM

fitroom tshirt

Találkozzunk a FitRoom Életmód Stúdióban!

Dietetikust keresel? Személyi edzőt? Jógaoktatót? Netán masszőrt? A FitRoom Életmód Stúdióban egy helyen megtalálod ezeket a szolgáltatásokat. Ráadásul ha itt jelentkezel be hozzám, lehetőséged van olyan csomagot választani, amiben egy vagy többalkalmas közös főzés is szerepel, vagy tematikus workshopokon részt venni. Lelkes, lelkiismeretes szakemberek, családias légkör a XIII. kerületben. Mi kell még?

További információkat találsz a FitRoom hivatalos weboldalán: FitRoom

naturaslow masszazs

Masszázs és dietetika?
Már a NaturaSlow oldalán is megtalálsz!

Ha masszőrt keresel, Bettinél jobbat nem találsz. Szakmai tudása, empátiája, lelkesedése és „szelíd gondoskodás” nevű módszere különlegessé tesz minden masszázst. Hálás vagyok, amiért Vele dolgozhatok.

NaturaSlow

Nézd meg a tévés szereplésem!

Annak idején a cöliákiából, vagy köznapi nevén a lisztérzékenységből írtam a szakdolgozatom és rögtön utána lehetőségem volt beszélni egy kicsit a témáról a tévében egy kollégámmal, Vajda-Nagy Erikával együtt.