Aktuális

EchoTV logó

Az alábbi helyeken is megtalálhatsz, illetve többet megtudhatsz rólam: Ebédszünet Podcast, ahol kollégámmal, Brjeska Mónikával minden héten érdekes témákról beszélgetünk. Nézz bele az EchoTV “Tudakozó” című műsorába, ahol Vajda-Nagy Erikával a cöliákiáról, azaz a lisztérzékenységről beszélgetünk.

ebédszünet podcast

Hallgass bele az Ebédszünet Podcastba!

2019. nyarán egy kollégámmal, Brjeska Mónikával elindítottunk egy podcast-csatornát, ahol táplálkozással és a dietetikusi léttel kapcsolatban osztunk meg hasznos infókat. A célunk az, hogy hiteles és a mindennapokban is használható tudást adjunk át a hallgatóinknak, közelebb hozva a táplálkozástudományt az emberekhez. Ahogy a táplálkozás az egészséges életmód alapja, ugyanúgy fontos szerepe van a betegségek kezelésében és a gyógyulásban is – mi pedig minden szerdán új epizóddal jelentkezünk, hogy segítsünk eligazodni a témában.

Az összes részt meg tudod hallgatni itt: Anchor FM

Nézd meg a tévés szereplésem!

Annak idején a cöliákiából, vagy köznapi nevén a lisztérzékenységből írtam a szakdolgozatom és rögtön utána lehetőségem volt beszélni egy kicsit a témáról a tévében egy kollégámmal, Vajda-Nagy Erikával együtt.